Sätt guldkant på konferensen med givande aktiviteter

Nu till den roliga biten, för den behövs också och är mycket viktig! Sociala evenemang som middagar och mingel ger deltagarna möjlighet att träffas på ett mer avslappnat sätt, och hjälper till att bygga relationer och skapa nya kontakter. Här skapas minnen som ger laganda och skratt i fikarummet i många år efter. 

Det finns många aktiviteter som är vanliga i samband med en konferens för att främja teambuilding och samarbete. En sport, någon kreativ aktivitet, en härlig utflykt, besöka museum, besöka ett event etc. Här är alternativen många, så förslagsvis tänk på vilka som ska delta på konferensen och vilken aktivitet som kan passa bäst för att deltagarna ska uppskatta den. 

Vi känner Motala och de många möjligheter som finns i stan och i trakten, så hör av er till oss så kan vi tillsammans bolla oss fram till just den perfekta kombination av upplevelser för er!

Vill du söka inspiration, och se vad Motala kan erbjuda, så kolla våra inspirationslänkar nedan "Upptäck Motala" och vår evenemangskalender, det är i Motala det händer! Varmt välkomna!

Inspiration inför ert möte i Motala

Upptäck Motala Sjöstad

Det finns mycket att uppleva i Motala, och vi har samlat en översikt över någon av de mest intressanta och omtyckta upplevelser, besöksmål och smultronställen, som inspiration för våra gäster.

Varmt välkomna till Motala!

Vår evenemangskalender

Varje månad är Motala värd för många olika evenemang och upplevelser. Varför inte kombinera ert möte med en teaterupplevelse, en festlig konsert eller ett inspirerande föredrag?

Se vad som händer här!

Kontakta oss för mer information och bokning

På Motala Stadshotell och Folkets Hus är våra erfarna medarbetare redo att hjälpa er planera en riktigt lyckad konferens, möte, event, produktlansering, fest, kick-off eller kanske något helt annat!

Hör av er till oss på konferens@motalastatt.se om ni har några frågor eller önskar en obindande offert. 

Varmt välkomna till Motala! 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.