Middag, fest, fika eller lunch?
Folkets Hus restauranger säkrar er en unik upplevelse. 

Restaurang Skepparpinan med plats för upp till 170 personer

Restaurang Skepparpinan passar alla sorts olika evenemang som konferenser, bröllop och privata sammankomster. Med omtänksam design och spektakulär belysning skapas en unik atmosfär som är svår att beskriva, men som passar båda till formella och oformella evenemang.
Den enastående utsikten är en del av upplevelsen.

Skepparpinan är den perfekta platsen för minnesvärda stunder och evenemang och har etablerat sig som en kulinarisk höjdpunkt i Motala, där våra gäster kan njuta av både enastående mat och den vackra omgivningen i Folkets Hus.

Helt enkelt en vacker och flexibel lokal med många möjligheter för olika evenemang, med god mat i fokus, oberoende av anledning. I anslutning finns även vår möteslokal Ringensalen, som ger möjlighet för att kombinera de två utrymmena. 

Utrustning:
WiFi
Projektor (HDMI eller VGA)
Duk

Restaurang Sjöbris

Restaurang Sjöbris ligger vackert vid Vätterns strand i Folkets Hus, Motala och erbjuder en luftig och mysig atmosfär med utsikt över Motalaviken. Här sätter vi miljön i fokus och strävar efter att använda svenska och säsongens närproducerade råvaror.

Menyn inkluderar både vällagade lunchalternativ och en välkomponerad à la carte-meny med kulinariska influenser från hela världen.

Sjöbris är den perfekta platsen för mat- och dryckesälskare som vill njuta av god mat i en fantastisk omgivning mitt i naturen vid Vätterns strand, och en trevlig mötespunkt under ert event. Vi gör allt vi kan för att tillmötegå era önskemål, och det mesta går att fixa!

Kontakta oss för mer information och bokning

På Motala Stadshotell och Folkets Hus är våra erfarna medarbetare klar att hjälpa er planera en riktigt lyckad konferens, möte, event, produktlansering, fest, kick-off eller kanske något helt annat!

Bara att höra av er till oss på konferens@motalastatt.se om ni har några frågor kring det praktiska, söker inspiration eller önskar en obindande offert. 

Varmt välkomna i Motala! 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.