I Motala finns mycket att se och uppleva. Beläget vid Vätterns strand och genomkorsat av både Göta kanal och Motala ström, gör staden verkligen skäl för epitetet Östergötlands sjöstad.

Vattenaktiviteterna är många och soliga sommardagar kretsar mycket kring den härliga sandstranden i Varamonbaden och Motala hamn, som är den största längs kanalen. Det finns självklart även gott om andra aktiviteter, som att vandra kring i det gamla Motala verkstadsområdet, besöka Motala Motormuseum eller klättra upp i de klassiska radiomasterna vid Sveriges Rundradiomuseum.

Upplev Motalas vackra natur!
I Motala kommun finns det idag många naturreservat, ett antal erkända fågelskådningsplatser, fiskevatten och flera mil inspirerande vandringsleder och motionsspår. Besök cykel- eller vandringslederna som ger dig både en aktiv och naturskön upplevelse. 
Östgötaleden är ett nät av vandringsleder i Östergötland, nyligen utsedd till en av Sveriges fem vackraste leder. I Motala kommun finns flera nyanlagda slingor som erbjuder en varierad natur- och kulturupplevelse. Läs mer på;  start.motala.se/upplev-besök/naturen-runthornet/

Kryssa på Vättern i sommar

 

  

Räkfrossa på Vättern i sommar

Räkfrossa på Vättern - bo på Motala Stadshotell.
På fredagskvällarna under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern. Frossa i så mycket räkor du orkar! En trubadur spelar och sjunger. Sov gott på klassiska Motala Stadshotell mitt i Motala.
Pris: 1 595 SEK per person
Bokningsbart alla fredagar från 2/7-27/8-2021
Med reservation för fullbokning.

Räkfrossa på Vättern - bo på Motala Stadshotell. (sveciatravels.se)

Slussa och sussa i Göta kanals huvudstad

Ni väljer själva om ni vill åka båt dag 1 eller dag 2.
M/S Kung Sverker avgår kl. 10:30 från Motala hamn till Borensberg och är tillbaka i Motala kl. 15:30.  Under turen slussar ni i den berömda slusstrappan i Borenshult, Göta kanals näst längsta slusstrappa med 5 slussar och 15 meters fallhöjd.
Ombord på båten serveras en god lunch.
Ni sover gott på klassiska Motala Stadshotell och på kvällen äter ni middag i hamnen. I paketet ingår ett besök på Vätternakvariet. Glöm inte att besöka den trevliga turistbutiken Tullkammaren där ni har 10% rabatt, alldeles intill akvariet.
Pris: 1 995 SEK per person
Tidsperiod 21 juni - 15 augusti - 2021
Dagligen med reservation för fullbokning.

Slussa och sussa i Göta kanals huvudstad (sveciatravels.se)

Stay & play - Golfpaket 

Stay & play golf!
Inkluderar greenfee Motala GK, 2-rätters middag (varmrätt & dessert) & hotellrum (del i dubbelrum)
Greenfeebiljetten får ni vid incheckning på hotellet.      
Starttider bokar ni själva på mingolf.se
Uppge "golfpaket" vid bokning.
Pris: 1 400 SEK per person*
*Observera att detta paket endast kan bokas direkt till hotellet,
tel. +46 141 216400, förfrågan kan skickas till; info@motalastatt.se

Motala Golfklubb erbjuder en bana med tre varierade
slingor, med en kombination av park- hed och skog, totalt 27 hål och de har alltid en slinga öppen för dig som inte har grönt kort. 

 

Play & stay bokas direkt till hotellet! 

Hyr hela hotellet! 

Hyr hela hotellet! Inga andra gäster än era egna. Här har ni möjlighet att profilera hotellet precis som ni själva önskar och hotellet står till er fulla disposition.

Perfekt för kick-off, kundevent eller produktlanseringar. Naturligvis ordnar vi med lunch, middag och kvällsarrangemang.

För offertfrågan & information kontakta oss;
info@motalastatt.se eller ring oss gärna så berättar vi mer tel. 0141-216400.

 www.bestwesternmotala.se

 AW

Inkl. logi(del i dubbelrum), charkbricka, ölprovning, middag: ryggbiff alt. fisk eller vegetarisk(1 rätters), bastu & relax 1195;-/pers. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.