Mat & Dryck - Frukost & Middag på Motala Stadshotell

Berggrens Öltapp & Mat - gastropub med ölprofil och fokus på god mat från bra råvaror

Öltappen drivs av riktiga ölfrämjare. Den har således ett svårslaget sortiment av kvalitetsöl och i tapplinjens 12 kranar varieras konstant nya, roliga och spännande öl.

Med fin fingertoppskänsla har de även valt ut ett ordentligt och rikt utbud av såväl vin som whiskey, congac, rom och annat kul från dryckesvärlden.

Berggrens Öltapp & Mat erbjudar även riktigt god mat på kvällen, här hittar du bland annat meny och vad som finns på tapp just nu

 

Öltappen är öppen varje dag för frukost och middag, med undantag av söndagar,  som bara är öppen för frokostserveringen. 

Hur ser världens bästa frukost ut?

Precis så som du vill ha den, tror vi. För att göra det enkelt har vi plockat ihop det bästa av våra lokala matfavoriter. Vi har rensat bort onödigt socker och har inga smaksatta yoghurts, istället får du blanda din egen yoghurt med våra hemgjorda bärkompotter och müsli. Du hittar heller inga onaturliga lightprodukter på vår frukost. Vår frukost är full av schyssta råvaror för att ge dig en god start på dagen. Välsmakande och nyttigt frukostkoncept. Vi kallar det Best Breakfast.

I Meet the Locals hittar du ett axplock från våra lokala favoriter. Det är närodlat, småskaligt och underbart gott. Undrar du över något, fråga gärna vår personal, de är också "locals". Ju närmare, desto godare.

Självklart kan du också att välja ta med dig en härlig frukostpåse to go, om du hellre vill det. Hoppas det smakar!

Öppettider frukost:

Under sommaren från 21/6 till 12/8 2024 serveras frukost  07.00-10.00 alla dagar i veckan. 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.