Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Våra rum

Best Western Motala Stadshotell har totalt 78 rum och flera olika rumstyper, för att passa just dina behov under din vistelse hos oss. Större delen av rummen är inredda med parkettgolv, skrivbord, kylskåp och har kaklade badrum.

Har du med dig familjen eller någon du tycker extra mycket om, har vi både familjerum och juniorsviter där ni får gott om plats. I vår Luxorsvit får du dessutom ett stort badrum med egen jacuzzi. Om du bara kommer för en kortare visit kanske det räcker med ett enkelrum, eller ett mindre ekonomirum.

 Många rum har en fantastisk utsikt över Motalaviken och folklivet på Stora Torget. Andra har ett tystare läge mot baksidan av fastigheten. Oavsett vilket rum du väljer, kan du njuta av en god natts sömn och vakna upp till vår stora frukostbuffé som vi är extra stolta över.

 Alltid hos oss:
- Bastu & relaxavdelning 
 - Gym & fitnesscenter
 - Kaffe och te dygnet runt
 - Lånecyklar (endast sommar)
 - Karta över Motala
 - Paraply
 - Strykjärn och strykbräda
 - Vattenkokare
 - Fläkt till rummet varma sommardagar
 - Öronproppar (i reception)
 - Adapter
 - Mobilladdare
 - Tidig frukost
 - Micro för uppvärmning av barnmat
 - Barnstol   

Luxorsviten

Vår största svit med vardagsrum, sovrum och en egen relaxavdelning med både jacuzzi och bastu. Dessutom en skön massagefåtölj och fantastisk utsikt.

Juniorsviter

Våra 2 juniorsviter är vackert inredda och har en härlig utsikt över Vättern och Motala centrum. Båda har vardagsrum, sovrum samt badrum med badkar.

Dubbelrum

Våra dubbelrum har antingen två 90-sängar eller en hel 180-säng. Inget rum är det andra likt, och därför finns alltid något som passar just dina behov. 

Enkelrum

Våra enkelrum består av en stilfull mix av nytt och gammalt. De är funktionellt och trevligt inredda för att passa dig som behöver ett enklare boende under din vistelse. 

Familjerum

Familjerummet är ett funktionellt rum för dig som reser med hela familjen. Det är inrett med soffhörna, skrivbord samt en väggsäng där två barn sover utan problem.

Ekonomirum

Våra minsta enkelrum utan fönster passar dig som är på snabb visit och behöver någonstans att sova. Här vaknar du utsövd och till vår stora frukostbuffé innan du åker vidare. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.